Mijn Account

Hier kun je inloggen op je expiatio account. Gebruik hiervoor je spelersnummer (SN) als je die al kent, of je gebruikersnaam samen met je wachtwoord. Nadat je bent ingelogd met je gebruikersnaam krijg je je SN te zien.

Als je nog niet eerder een account hebt aangemaakt kun je een nieuw account en SN aanvragen door op de knop "Nieuwe Speler" te drukken.

SN (spelersnummer)
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Of vraag een nieuw SN aan

De prijs voor spelers die vóór 29 september 2023 betalen is € 75,-
De prijs voor spelers die vanaf 29 september 2023 betalen, of aan het begin van het evenement (poortprijs) is € 85,-
Deze prijzen zijn inclusief de taveerne op vrijdagavond. Als je op zaterdag komt krijg je € 15.- korting.
Expiatio is een vereniging met leden, om deel te nemen wordt je lid en betaal je jaarlijks contributie ter hoogte van 15,-. Deze betaal je per verenigingsjaar (loopt gelijk aan een kalenderjaar).

Het Expiatio Jaarpakket bevat de twee Expiatio weekenden van het verenigingsjaar (in het najaar en in het voorjaar). Het jaarpakket kun je alleen in het voorjaar bestellen. Meer informatie kun je vinden op de website bij Prijzen.

Maaltijden zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Stuur indien nodig ook een Lidmaatschapsformulier op, welke je op de website onder het kopje Evenementen kunt vinden. Deze hoef je niet op de post te doen, maar kun je meenemen naar het evenement.
Denk ook aan het invullen en meenemen van je medische verklaring. Ben je onder de 18? Dan moeten je ouders deze ondertekenen.